Το καλύτερο Value For Money Camera Phone είναι ένα!

Το ValueSonar είναι ο ορισμός του όρου Value For Money! Αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις μια ολόκληρη περιουσία για να έχεις καλή κάμερα στο κινητό σου, υπάρχει λύση και την δίνει για ακόμα μια φορά η Xiaomi.

Πρόκειται για το Xiaomi Mi Note 3, το οποίο προσφέρει τα πάντα σαν να ήταν flagship, αλλά σε προνομιακή τιμή που πλησιάζει τα 250 ευρώ! Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά είναι αληθινό και το επιβεβαιώνει και το DxO που δοκιμάζει και βαθμολογεί τις φωτογραφικές δυνατότητες κινητών.

Για να είμαστε λίγο πιο ακριβής, το Xiaomi Mi Note 3 βρίσκεται κάτω από το HTC U11, Galaxy Note και iPhone 8 όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα. Ένα μικρό θαύμα, αφού το κοστίζει περίπου 250 ευρώ και οι ανταγωνιστές του έχουν τριπλάσια τιμή.

Μην νομίζεις όμως πως υστερεί κάπου, αφού έχει αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά και το μόνο μειονέκτημα που εντοπίζεται, είναι η έλλειψη αδιαβροχοποίησης. Σε γενικές γραμμές, αν έχεις budget περίπου 200 με 300 ευρώ, το Mi Note 3 είναι σχεδόν μονόδρομος.

xiaomi mi note 3

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ValueSonar
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare